maandag 23 juli 2012

Haar; BaByliss Paris stijltang aanbiedinglees verder...

Ik stijlde mijn haar eigenlijk nooit vaak, af en toe voor een feestje misschien. Ook gebruikte ik de tang zo min mogelijk omdat ik krullend-pluizend haar heb. Mijn haar werd door de hitte van de stijltang nog droger en pluiziger. Toen een vriendin van mij ook een stijltang zocht besloot ik haar die van mij te geven.

Toch mis ik het gewoon om af en toe wat anders met mijn haar te kunnen doen. Maar omdat ik mijn haar zo min mogelijk wil beschadigen betekent dit dus dat ik de tang weinig ga gebruiken en dat deze zeker Keramische platen moet hebben.

Bij Kruidvat kwam ik deze tang van BaByliss tegen. De oranje sticker betekende een prijsverlaging van €29,99 naar €27,99, wauw een korting van 2 euro. gelukkig zat er ook nog een sticker van 30% korting op, dus kwam ik uit op een bedrag van €19,60. Dit bedrag zou ik wel willen uitgeven! fijn merk, verstelbare termperatuur tot 230 graden, meedraaiend snoer en keramische platen. Jammer, ik had het geld op dat moment echt nodig voor belangrijkere dingen. Ook twijfelde ik, omdat ik weet dat ik hem maar weinig ga gebruiken. Maar de keren dat ik een stijltang zal gaan gebruiken wil ik wel een redelijk goede. Ik ging terug naar huis...
Kom ik vandaag weer bij de Kruidvat... is de 30% sticker omgeruild voor een 50% kortings sticker! YEAH.
28 delen door twee is 14. Super prijs voor een stijltang met keramische platen, verstelbare temperatuur etc...  VAN MIJ :)

Als jij nu ook nog een fijne stijltang zoekt voor een toch wel budget prijs ga dan zeker even bij Kruidvat kijken, ik weet niet zeker of deze tang in alle winkels van Kruidvat te halen is, met deze korting. Maar misschien heb je geluk.

Ik ga hem morgen eens uitproberen en zal zeker foto's maken!

Gebruiken jullie vaak een stijltang? en welke vinden jullie fijn?
x

2 opmerkingen:

  1. Beter stijl je je haar morgen even, want ik heb nog nooit gezien hoe jou dat staat.

    BeantwoordenVerwijderen