maandag 6 augustus 2012

What's New?; Catrice & Essence

Kijk verder...


De Catrice producten die uit het assortiment gehaald worden zijn bijna overal uitverkocht wat betekend dat het aanvullen van nieuwe producten begint! Voor Essence hetzelfde verhaal, het nagellak schap staat al veel te lang leeg. laat de nieuwe producten maar komen! En...

Nieuwe periode, nieuwe limited editions!
What's coming?

Catrice komt met de 'Cucuba' LE.
Caribische ongedwongenheid in Havana, pastelkleurige Chevrolets en Cadillacs uit de jaren 50, betoverende salsaklanken in bars en restaurants - pure levensvreugde! De nieuwe Limited Edition “Cucuba“ by CATRICE presenteert Cubaanse allure in warmbruine en bronzen tinten, mosterdgeel, helder koraal en zacht mintgroen in augustus en september 2012.
Ik ben enthousiast! vooral naar de losse oogschaduws ben ik benieuwd.
Waar bestaat deze LE uit?

 
Liquid Shimmer Eye Liner
Een longlasting liquid liner waarvan word gezegd nauwkeurig te kunnen worden aangebracht door het fijne kwastje. In de kleuren mintgroen, en donkerbruin met gouden glansdeeltjes. (01 Take it mint, 02 Reggaeton)

Bronzing Powder
Een bijna matte bronzer, ideaal voor de zomer. Perfect om een gezonde zomerse look te creĆ«ren en om te ‘shapen’ (01 Brown)

Soft Lip Colour
Twee lipsticks in een zomerse koraal en bruine kleur. Door de geltextuur voelt deze licht aan op de lippen. (01 Salsa cubana, 02 Be all smiles)

Ultimate Nail Lacquer
Vijf lakjes in warme bruintinten, heldergeel, stralend koraal en zacht mintgroen. Fijne kwaliteit nagellak en een handig breed kwastje, aan te brengen in 1 streek.
(01 Sunny side. 02 Reggaeton. 03 Salsa Cubana, 04 Havana drum, 05 Take it mint)

Loose Eye Shaddow
Ik vind het zo leuk dat Catrice met losse oogschaduws komt! Ten eerste kleuren die erg draagbaar zijn, budget prijs waardoor iedereen eens met losse oogschaduws kan experimenteren zonder er gelijk een hoop geld aan uit te moeten geven.

De oogschaduws hebben een metallic glanseffect, en komen in de kleuren; warm geel, donker en lichte bruin tinten, mint en koraal. Kleuren die zeker bij Cuba horen.
(01 Sunny side. 02 Reggaeton. 03 Salsa Cubana, 04 Havana drum, 05 Take it mint)

Persoonlijk vond ik de laatste twee ‘limited editions’ wat minder, ze pasten niet echt bij mij. Over deze ben ik enthousiast, laat maar komen! Op mijn lijstje staat de donkerbruine liquid liner, warm gele nagellak, de koraalkleur lipstick en natuurlijk de losse oogschaduws!

Nieuwe producten in het vaste assortiment...









Essence September 2012



Lippen;
Twee nieuwe kleuren voor het vaste assortiment, net zoals deze onderste drie kleuren lipgloss. Nieuw zijn vier verzorgende lip balsems in subtiele kleuren met een fruitige smaak.



 Ook zijn er een aantal nieuwe mascara's, oogschaduw mono's & quatro's, oogpotloden en longlasting eyeshadow.



Over de 'Pure skin anti-spot'

direct effect, voor een mooie en zuivere huid! de vloeibare foundation hydrateert de  huid en camoufleert onzuiverheden. dankzij het speciale clearderm complex krijgen pukkeltjes en mee-eters geen kans: zink en bisabolol helpen bij het herstelproces en andere ingrediĆ«nten helpen voorkomen dat er nieuwe onzuiverheden ontstaan.
Hmm, zou een fijn product zijn als het doet wat hierboven gezegd word.
Rechts de '2- in 1 make up powder wet& dry' droog aanbrengen voor een matterende medium dekking, nat voor een hoogdekkende foundation! Ik vind dit een erg leuk product, geld besparen door geen poeder EN foundation apart te kopen. Beide producten in 1 doosje!

In het nagellak schap zullen 44 kleuren nagellak komen, in vernieuwde potjes met een breder kwastje.
Essence schrijft over deze lakjes het volgende;
de nieuwe colour & go met een gel-glans effect. droogt snel, glanst prachtig en ziet er perfect uit! de must-have voor je nagels!
- 44 coole en nieuwe trendkleuren
- briljante glanseffecten voor een intense finish

- nieuw quick & easy kwastje
- ultrasneldrogende formule
- langhoudend


En als laatste de producten waar ik het meest benieuwd naar ben;
  •  Colour arts pigmenten
    alle kleuren van de regenboog! met twintig expressieve kleuren en effecten kun je eindeloos kiezen. neem je favoriete kleur en breng deze vervolgens aan op je ogen, lippen en nagels. je kunt de kleuren ook goed mengen. dankzij de hoge pigmentatie en dekking van de kleuren, is elke colour-art look gegarandeerd een succes – elke dag weer!
Super leuk idee toch?
Voor een budget prijs je eigen nagellak of lipgloss maken. Werken met losse oogschaduw is niet simpel, doordat de pigmenten niet heel duur zijn kun je een aantal leuke kleuren kopen en gaan oefenen, vette looks maken, of kleuren mengen.


(alle foto's komen van de officiele website van Catrice & Essence)

Waar zijn jullie het meest benieuwd naar?
x

1 opmerking: